😊️ Smilefjes og mennesker emojier med deres betydning

You are here.

Du finner alle aktuelle smilefjes og mennesker emojier for Whatsapp og Facebook, samt en beskrivelse av deres betydning. Ha det gøy med å dykke inn i emojienes fargerike verden!

😀️Grinende ansikt
Det smilende ansiktet 😀 uttrykker glede, lykke og tilfredshet og er en svært vanlig og populær emoji i digital kommunikasjon. Den brukes ofte for å si hei, for å uttrykke glede eller begeistring over noe, eller for å bryte opp en kort tekst. Lykke og godt humør er andre assosiasjoner knyttet til denne emojien. I chatter kan det smilende ansiktet brukes til å formidle positive følelser eller en vennlig atmosfære. Til slutt symboliserer 😀 emoji også humor og brukes til å referere til noe morsomt eller morsomt.
Vis mer

😊️ Kategori: Smilefjes & mennesker

U+1F600
😀️Grinende ansikt emoji U+1F600 U+1F600
😀️ Grinende ansikt
Det smilende ansiktet 😀 uttrykker glede, lykke og tilfredshet og er en svært vanlig og populær emoji i digital kommunikasjon. Den brukes ofte for å si hei, for å uttrykke glede eller begeistring over noe, eller for å bryte opp en kort tekst. Lykke og godt humør er andre assosiasjoner knyttet til denne emojien. I chatter kan det smilende ansiktet brukes til å formidle positive følelser eller en vennlig atmosfære. Til slutt symboliserer 😀 emoji også humor og brukes til å referere til noe morsomt eller morsomt.
U+1F603
😃️Smilende ansikt med åpen munn emoji U+1F603 U+1F603
😃️ Smilende ansikt med åpen munn
Det smilende ansiktet og de store øynene 😃 symboliserer positive vibber, glad latter og entusiasme. Det brukes ofte som en munter hilsen av grenseløs glede. I samtale brukes denne emojien til å referere til lykkelige øyeblikk, morsomme situasjoner eller spennende hendelser. Store øyne understreker intensiteten av følelser knyttet til denne emojien. Den kan også sendes for å uttrykke en følelse av godkjenning eller støtte, med fokus på den positive energien og entusiasmen den formidler.
U+1F604
😄️Smilende ansikt med åpen munn og smilende øyne U+1F604
😄️ Smilende ansikt med åpen munn og smilende øyne
Et smilende ansikt med leende øyne 😄 representerer høy, støyende og hjertelig latter, med de typiske leende emoji-øynene som skiller et ekte smil fra et falskt. Det brukes ofte for å indikere humoristiske situasjoner, morsomme vitser eller øyeblikk av glede. I chatter kan emojien også sendes sammen med sarkasme eller ironiske bemerkninger for å understreke den humoristiske siden av en melding. Lykke og godt humør er viktige assosiasjoner. Til syvende og sist formidler det en atmosfære av velvære og munterhet som overføres til andre.
U+1F601
😁️Smilende ansikt med smilende øyne emoji U+1F601 U+1F601
😁️ Smilende ansikt med smilende øyne
Et strålende ansikt og leende øyne 😁. Denne emojien viser et rampete glis som representerer munterhet og glede. Det brukes ofte for å vise at du er glad for en hendelse, spent eller bare litt flau. I samtale kan denne emojien brukes til å uttrykke positive følelser og entusiasme, enten det gjelder personlige prestasjoner eller gledelige forventninger. Spøk og munterhet er andre betydninger knyttet til denne emojien. Til slutt symboliserer det evnen til ikke å ta deg selv for alvorlig og å få andre til å smile.
U+1F606
😆️Smilende ansikt med åpen munn og lukkede øyne U+1F606
😆️ Smilende ansikt med åpen munn og lukkede øyne
Jeg kan ikke slutte å le! Utløst av utrolig morsomme eller latterlige situasjoner, uttrykker det glisende og forvrengte ansiktet emoji 😆 følelsen av å være på randen av et latteranfall. Den brukes ofte til å uttrykke glad eller hånlig latter over en hendelse eller noe som har skjedd med en annen person. I tekstkommunikasjon tilsvarer denne emojien “XD“ og “><“ som tekstbaserte uttrykksikoner. I chatter brukes den til å indikere humoristiske situasjoner eller vitser der latteren blir ukontrollerbar. Til syvende og sist formidler emojien at du kan le av livets absurditeter mens du deler en felles sans for humor med andre.
U+1F979
🥹️Ansikt som holder tårene tilbake emoji U+1F979 U+1F979
🥹️ Ansikt som holder tårene tilbake
Emojien 🥹, som viser et litt smilende ansikt med tårer i øynene, kan uttrykke forskjellige følelser som takknemlighet, følelser eller stolthet. Samtidig kan sinne eller raseri også være grunnen til at tårer knapt kan holdes tilbake. Det brukes ofte til å uttrykke sterke følelser i kommunikasjon, og den emosjonelle tolkningen avhenger av konteksten. I samtale kan denne emojien brukes til å formidle empati og medfølelse, spesielt når du diskuterer emosjonelle emner. Den brukes også til å uttrykke våre dype følelser på en autentisk og rørende måte, og understreker den menneskelige siden av kommunikasjonen vår.
U+1F605
😅️Smilende ansikt med åpen munn og kaldsvette U+1F605
😅️ Smilende ansikt med åpen munn og kaldsvette
Et smilende ansikt med svettedråper er representert av emojien 😅. Dette brukes til å uttrykke lettelse over at en vanskelig situasjon har blitt håndtert eller bare gått bra, for eksempel et viktig møte. Den brukes også noen ganger for å uttrykke nervøsitet eller spenning i forbindelse med kommende vanskelige hendelser. I samtale formidler denne emojien at du kan håndtere stressende situasjoner med humor og ro. Den viser hvordan du kan opprettholde optimisme og munterhet i vanskelige tider og hvordan du kan dele disse positive følelsene med andre.
U+1F602
😂️Ansikt med gledestårer U+1F602
😂️ Ansikt med gledestårer
Emojien 😂, som representerer et leende ansikt med gledestårer, uttrykker at du knapt kan holde deg på stolen av latter. Det symboliserer en situasjon der noe er så utrolig morsomt at du er i tårer og i et latteranfall. Brukes ofte for å markere morsomme eller morsomme øyeblikk der du knapt kan holde deg opp med latter. Interessant nok er denne emojien en av de mest populære og ble til og med valgt som årets ord i 2015. Emojien 😂 illustrerer hvordan latter og humor bringer oss sammen i kommunikasjon og lar oss oppleve glede og lykke sammen.
U+1F923
🤣️
🤣️ Ruller på gulvet, ler
Det er morsomt! Uttrykk for ren munterhet formidles av emojien 🤣, som representerer en person som ruller på gulvet av latter. Det symboliserer at noe er så utrolig morsomt at du knapt kan holde latteren tilbake. Denne emojien er den visuelle varianten av akronymet “ROFL“, som står for “rolling on the floor laughing“. Det brukes ofte til å uttrykke øyeblikk med stor glede og underholdning når du bokstavelig talt ruller på gulvet og ler. I tillegg uttrykker det evnen til å le med andre i humoristiske situasjoner og dele de minneverdige øyeblikkene.
U+1F972
🥲️
🥲️ Smilende ansikt med tåre
Emojien 🥲 står for å smile gjennom tøffe tider og symboliserer å prøve å være positiv selv i vanskelige øyeblikk. Du smiler gjennom smerten i stedet for å være virkelig glad. Det viser evnen til å skjule ekte følelser bak et smil når du håndterer problemer eller vanskelige tider i livet. Denne emojien brukes ofte for å uttrykke sympati og forståelse for andres personlige kamper. Den minner oss om at vi alle er mennesker og noen ganger bruker et smil som et skjold for å skjule våre sanne følelser.
U+263A
☺️
☺️ Smilende ansikt
Jeg er glad som en konge! Et klassisk, fornøyd smil er representert av ☺ emoji og symboliserer ren lykke og tilfredshet. Noen ganger tolket som et sjenert glis, kan det være et svar på et hyggelig kompliment eller en hyggelig hendelse. Det brukes ofte til å uttrykke lykke og glede, spesielt i situasjoner der ord ikke er nok. Denne emojien kan brukes til å formidle positive følelser på en vennlig og sjarmerende måte. Det er sikker på å få mottakerens hjerte til å slå raskere og sette et smil på ansiktet.
U+1F60A
😊️
😊️ Smilende ansikt med smilende øyne
Med et sjenert, flau smil utstråler 😊 emoji lykke, tilfredshet, sjelefred og takknemlighet. De lyse øynene og røde kinnene som kjennetegner denne emojien symboliserer glede og varme. Spesielt representerer de røde kinnene en følelse av forlegenhet som ofte følger med et kompliment eller en gledelig overraskelse. Det brukes ofte for å formidle positive følelser og for å gjøre kommunikasjonen vennlig og varm. I tekstform kan 😊 emoji representeres av ^^. Bruk den til å bringe et smil til samtalepartnerens ansikt og formidle en følelse av hengivenhet og velvilje.
U+1F607
😇️
😇️ Smilende ansikt med glorie
Et himmelsk smil vises av 😇 halo emoji, som symboliserer uskyld og godhet. Folk bruker den til å uttrykke sine gode gjerninger, kjærlig oppførsel eller eksemplarisk holdning. Noen ganger brukes denne emojien humoristisk for å vise en blinkende uskyld for mindre gode gjerninger eller atferd. Den formidler vennlighet og velvilje og gir kommunikasjonen et lekent preg. Du kan bruke den til å tilføre sjarm og letthet til meldingene dine eller for å avrunde en humoristisk kommentar.
U+1F642
🙂️
🙂️ Lett smilende ansikt
Denne lett smilende emojien uttrykker en behagelig tilfredshet og indre ro. Den brukes for å få en uttalelse til å virke vennligere, selv om den ikke nødvendigvis er ment slik. I noen tilfeller kan et lett smil til og med ha en sarkastisk undertone, spesielt når et smil virker upassende for situasjonen. I slike situasjoner kan det brukes på en humoristisk måte for å antyde et blunk eller en ironisk bemerkning. Det er ideelt for å legge til et mykt, positivt preg på tekstmeldinger eller for å få mottakeren til å smile.
U+1F643
🙃️
🙃️ Opp-ned ansikt
Jeg er ikke seriøs! Det omvendte smilende ansiktet 🙃 indikerer at du ikke er seriøs eller har en humoristisk undertone. Det er egnet for tvetydige uttalelser, ironiske bemerkninger eller spøkefulle kommentarer. Det kan også brukes til å uttrykke dumhet eller som svar på en vits. I samtaler understreker det den lekne naturen til en melding og bidrar til å avklare potensielle misforståelser om tonen i meldingen. I tillegg understreker emojien letthet og munterhet, selv når temaet er alvorlig. Til slutt er det en kreativ måte å skape en avslappet atmosfære i tekstmeldinger.
U+1F609
😉️
😉️ Blinkende ansikt
En blinkende 😉 emoji indikerer at noen er rampete eller humoristisk. Det viser at noen spøker, flørter eller har en skjult agenda. Denne emojien er en vennlig måte å ufarliggjøre en melding på og indikere at den bør tas med en klype salt. Den kan også brukes til å dele konfidensiell eller spøkefull informasjon og skape en hyggelig atmosfære. I noen sammenhenger har blunket til og med en ertende eller flørtende betydning, noe som er spesielt tiltalende i romantiske eller vennlige samtaler. Det bidrar også til å bryte isen og holde en samtale i gang.
U+1F60C
😌️
😌️ Lettet ansikt
Alt gikk bra! Det lettet ansiktet 😌 utstråler en beroligende atmosfære. Det er et mildt smil som signaliserer at en ubehagelig situasjon har blitt håndtert. Bekymringer og frykt kan nå legges til side ettersom personen føler seg avslappet og løst. Denne emojien kan brukes til å uttrykke takknemlighet eller lettelse når en vanskelig situasjon har gått bra. Det formidler også en følelse av tilfredshet og å gi slipp på stress eller spenning, noe som skaper en hyggelig stemning.
U+1F60D
😍️
😍️ Smilende ansikt med hjerteøyne
Et smil av kjærlighet vises av 😍 emoji, som stråler av lykke med sine hjerteformede øyne. Det formidler intens kjærlighet og hengivenhet for en person, et sted eller til og med et objekt. Denne emojien brukes ofte i romantiske meldinger for å uttrykke kjærlighet, takknemlighet og beundring. Den kan også brukes til å formidle entusiasme for en sak eller hendelse. De hjerteformede øynene symboliserer overveldende følelser av lykke og en sterk forbindelse.
U+1F970
🥰️
🥰️ Smilende ansikt med smilende øyne og tre hjerter
Denne søte 🥰 emojien representerer et smilende ansikt omgitt av hjerter, som legemliggjør forelskelse og romantikk. Det er perfekt for å uttrykke kjærlighet, kjærlighet og romantiske hjertesaker mens du flyter på sky ni. Dyp forbindelse og kjærlige følelser kan formidles til personen du snakker med gjennom denne emojien. Den kan også brukes til å uttrykke takknemlighet for spesielle øyeblikk eller inderlige gester. Alt i alt er denne emojien en fantastisk måte å uttrykke din kjærlighet og hengivenhet i digital kommunikasjon.
U+1F618
😘️
😘️ Ansikt som kaster et kyss
Kyssemoji 😘 er et uttrykk for hengivenhet. Den formidler vennlig eller romantisk sympati og brukes ofte til å uttrykke ømhet eller som et flørtende signal. Den kyssende emojien kan også brukes til å uttrykke takknemlighet eller for å myke opp et sarkastisk svar. Det er også et passende svar på frekke meldinger for å lette situasjonen. Denne emojien er en sjarmerende måte å dele følelser og følelser på, og formidle nærhet og forbindelse selv når du er fysisk atskilt. Bruk den til å gi dine kjære et lite smil og vise dem at du bryr deg.
U+1F617
😗️
😗️ Kyssende ansikt
Et nøytralt kysseansikt 😗 emoji som representerer en kjærlig gest mot venner eller familiemedlemmer. Det brukes som et vennlig uttrykk for å si “takk“, “hei“ eller “farvel“. De åpne øynene og det nøytrale uttrykket signaliserer at dette ikke er et intimt kyss, men en varm, generell gest. I tillegg kan denne emojien også representere uttrykket av en fløyte eller et “andefjes“, som ofte brukes når du tar bilder. I noen sammenhenger har den en leken eller ironisk betydning. Bruk den til å sende kyss på en vennlig måte eller for å understreke humoristiske situasjoner.
U+1F619
😙️
😙️ Kyssende ansikt med smilende øyne
Med smilende øyne og kyssende lepper utstråler 😙 emoji et avslappet og lykkelig humør. Det symboliserer en kjærlig gest og er ideell for å sende et kyss til venner eller familie, for eksempel “Vi klemmer og kysser deg“. Emojien formidler en harmonisk atmosfære og kan brukes i humoristiske eller lekne sammenhenger. For eksempel kan den brukes til å representere plystring i en situasjon der du later som om du er avslappet. Den er allsidig og gir meldingene dine en vennlig og varm karakter. Med denne emojien vil du bringe positiv energi til samtalen din og uttrykke din hengivenhet.
U+1F61A
😚️
😚️ Kyssende ansikt med lukkede øyne
Med lukkede øyne og rosenrøde kinn formidler 😚 emoji hengivenhet og varme. Røde kinn er en viktig funksjon fordi de kan uttrykke sjenanse, følelser eller forlegenhet. I mange kulturer er røde kinn et tegn på hengivenhet eller emosjonell varme. Ofte brukes emojien 😚 for å uttrykke takknemlighet eller takknemlighet for råd eller en tjeneste, men også for å sende kjærlige kyss til nære venner, familiemedlemmer eller en hemmelig forelskelse. Kombinasjonen av lukkede øyne og rosenrøde kinn gir denne emojien en spesiell ømhet, noe som gjør den ideell for situasjoner der du vil vise følelsene dine på en sjarmerende og inderlig måte.
U+1F60B
😋️
😋️ Ansikt som nyter deilig mat
God appetitt! Emojien 😋 slikker leppene med glede og viser et uttrykk for tilfredshet, sult eller glede over deilig mat. Det vises strålende av glede når du har tilberedt noe spesielt velsmakende eller når tallerkenen din er tom. Den brukes også ofte i forbindelse med en humoristisk melding eller når du spøker, da den viser en leken grimase med tungen stikkende ut. På samme måte, når du flørter, brukes den til en gjennomtenkt og tvetydig digresjon. Emojien 😋 er perfekt for å uttrykke kulinarisk entusiasme og glede av mat, eller bare for å formidle en morsom og avslappet stemning.
U+1F61B
😛️
😛️ Ansikt med utstikkende tunge
Du gjør narr av andre: Jeg visste at du ville rote det til. Emojien 😛 gliser frekt med tungen ute for å skape en humoristisk stemning eller dempe en ironisk bemerkning. Det bidrar til å unngå misforståelser ved å vise at den andre personen ikke bør ta meldingen for alvorlig. Det brukes også til å gjøre narr av noen eller kommentere en situasjon på en spøkefull måte. På samme måte kan det brukes til å lette opp vitser, vitser og lekne spøk mellom venner og for å opprettholde en lett og uformell tone i samtalen.
U+1F61D
😝️
😝️ Ansikt med utstikkende tunge og tett lukkede øyne
Brukere kan bruke emojien 😝, som er et blunkende ansikt med tungen ute, for å uttrykke følelsene sine på en leken måte ved å gjøre narr av, bli sint på eller fornærme noen på spøk. Denne emojien brukes ofte til provoserende meldinger, rå eller svart humor og skadefryd. Dens rampete utseende gjør den til et ideelt valg for å skape en spøkefull atmosfære og gjøre det som blir sagt mer humoristisk og mindre alvorlig. Videre er det flott for å uttrykke skadefryd eller svare på kritikk eller ubehagelige situasjoner med humor. Alt i alt er 😝 emoji et allsidig symbol for å skape en munter stemning i forskjellige sammenhenger og fremme vennlig kommunikasjon mellom mennesker.
U+1F61C
😜️
😜️ Ansikt med utstikkende tunge og blinkende øye
Emojien 😜, preget av et blinkende øye og en utstrakt tunge, formidler en frekk og leken holdning som er ideell for humoristiske eller ironiske meldinger. Blunket antyder en viss lekenhet eller flørt, noe som gjør den perfekt for situasjoner der folk erter eller sjarmerer hverandre. Det formidler at avsenderen ikke er seriøs og at meldingen er ment med et blunk. Derfor er den ideell for uformell og uformell kommunikasjon der letthet og moro er i forgrunnen. Emojien 😜 kan brukes i mange sammenhenger for å sette et lett og muntert preg på en samtale og unngå misforståelser. Kombinasjonen av tunge og blunk viser også at personen er fordomsfri og klar for en spøk.
U+1F92A
🤪️
🤪️ Sprøtt ansikt
Denne 🤪 emoji viser et ansikt som ser nesten gal ut av latter. Store, store øyne og en utstrakt tunge symboliserer at noe er veldig morsomt eller rart. Uttrykket formidler en stemning av sprudlende lykke og gal entusiasme. I situasjoner der du føler deg bekymringsløs og helt dum, er denne emojien ideell for å uttrykke nettopp disse følelsene. Det er spesielt bra for å svare på morsomme historier eller vittige kommentarer, og viser at du deler humoren eller ikke kan holde tilbake. Noen ganger brukes det også til å henvise til frekke eller frekke vitser, og legger til den rampete siden av chatten.
U+1F928
🤨️
🤨️ Ansikt med hevet øyenbryn
Et hevet øyenbryn 🤨 emoji gir et spørrende og skeptisk blikk. Den kan brukes til å uttrykke skepsis, vantro eller misbilligelse, og uttrykket ligner ansiktsuttrykkene til komikeren Stephen Colbert og skuespilleren / bryteren Dwayne “The Rock“ Johnson. Den nøytrale munnen og de rynkede øyenbrynene gir rom for en rekke følelser som bekymring, sinne, mistenksomhet og misbilligelse. Denne emojien er flott for situasjoner der du vil stille spørsmål ved en uttalelse eller handling, ta en kritisk holdning eller få noen til å tenke på en humoristisk måte.
U+1F9D0
🧐️
🧐️ Ansikt med monokkel
Med sin monokkel representerer 🧐-emojien et ansikt som ble ansett som et statussymbol på 1800-tallet. Det viser rynkede øyenbryn og et litt hevet hode, som om det undersøker noe nøye. Brukes for å indikere at noe virker mistenkelig for deg, eller at du gjør en skeptisk eller ironisk observasjon. På denne måten oppmuntrer det til nøye undersøkelse og fremmer kritisk tenkning. Samtidig kan det også formidle en viss raffinement eller selvtilfreds intelligens, som om du oppfører deg som en “smartass“. Flott for å kaste et skeptisk blikk rundt, denne emojien er en finere versjon av det grublende smilefjeset.
U+1F913
🤓️
🤓️ Nerde-ansikt
Nerd emoji 🤓 er et ansikt med store briller, et vanskelig smil og bukke tenner. Den brukes ofte på en humoristisk eller ironisk måte for å beskrive nerder eller for å uttrykke hvor smart du er. Den representerer stereotypen av nerden, en intelligent, men merkelig kledd person med sosiale mangler. Selv om denne emojien ofte brukes av folk som nedsettende omtaler seg selv som nerder, kan kombinasjonen av nerdebriller og bukke tenner i noen tilfeller også fremkalle anti-asiatiske stereotyper. Det faktum at standardfargen er gul forsterker denne problematiske representasjonen. Noen plattformer har revidert nerde-emojien over tid for å fjerne bukketennene, muligens i erkjennelse av den potensielle skaden denne representasjonen kan forårsake.
U+1F60E
😎️
😎️ Ansikt med solbriller
Jeg er kongen av verden! Smart og uformell, denne 😎 emoji har et ansikt med et bredt, lukket smil og svarte solbriller. Det uttrykker kulhet og selvtillit og brukes til å formidle en bekymringsløs, avslappet holdning eller for å uttrykke at noe er utmerket. Hvis du er trygg på deg selv, har gjort noe spesielt bra og er stolt av det, er denne emojien et passende valg. Det er også et symbol på solskinn, sommerferier og strandferier. Den kan brukes i situasjoner der du føler en følelse av overlegenhet eller ro. I noen tilfeller formidler emojien til og med litt ironi eller moro i din egen kulhet. Alt i alt er den allsidig og bidrar til å formidle positive følelser og holdninger i kommunikasjonen.
U+1F978
🥸️
🥸️ Forkledd ansikt
Med morsomme briller, falske øyenbryn, en pæreformet nese og en limt bart, viser 🥸 emoji et forkledd ansikt. Denne emojien brukes til å indikere at noen ønsker å skjule identiteten eller intensjonene sine. Det kan også uttrykke et ønske om å komme til bunns i noe uten å bli gjenkjent. I tillegg er det et symbol på karneval, der folk kler seg ut og tar på seg forskjellige roller. Egenskapene til dette forkledde ansiktet kommer fra “Groucho-masken“ eller “Groucho-brillene“, designet med henvisning til karikaturen av Julius Henry Marx i Marx Brothers-filmene. Disse humoristiske filmene var veldig populære på 1930- og 1940-tallet, og masken har vært en stift i nyhetsbutikker siden 1940-tallet.
U+1F929
🤩️
🤩️ Smilende ansikt med stjerneklare øyne
Overveldet av spenning viser 🤩 emoji et ansikt med et bredt, åpent smil og stjerner for øynene, som om du ser en elsket. Fargen på stjernene varierer etter plattform, men er ofte gull eller rød. Denne emojien indikerer at noen eller noe er fantastisk, fascinerende, imponerende eller spennende. Den brukes til å uttrykke forventning eller begeistring over et kommende arrangement eller møte. På samme måte kan den symbolisere fascinasjon for kjendiser og berømmelse. Til slutt kan det representere den målløse beundringen man føler når man møter en person man liker veldig godt.
U+1F973
🥳️
🥳️ Ansikt med festblåser og festhatt
“Det var en vill fest“ eller “Det er noe å feire“. For rene festvibber, prøv emojien 🥳: et ansikt med festhatt som blåser i et horn mens konfetti flyr rundt hodet. Den symboliserer gleden ved sprudlende feiringer og glade anledninger som nyttårsaften, bursdager eller Verdens emoji-dag. Denne emojien uttrykker at det er noe å feire eller at du har hatt en vill fest. Uansett anledning understreker denne emojien feiringen. Den viser at du er klar til å nyte en begivenhet til det fulle og gleder deg til det som kommer. I tillegg kan den stå for karneval og uttrykke gleden ved den femte årstiden.
U+1F60F
😏️
😏️ Smilende / lunefullt ansikt
Med et sidelengs blikk, hevede øyenbryn og et halvt smil uttrykker 😏 emoji selvtilfredshet, ironi, kulhet eller lekenhet. Den brukes ofte til å formidle flørting eller seksuelle hentydninger, men bruk den med forsiktighet fordi noen ganger kan noen pønske på noe. I mange sammenhenger har emojien ulike betydninger avhengig av hvordan den brukes. Den kan representere humoristiske kommentarer eller situasjoner der du gjør narr av deg selv eller en annen person. Men den kan også brukes til å uttrykke selvtillit, forlegenhet eller tilfredshet.
U+1F612
😒️
😒️ Ufornøyd ansikt
Emojien 😒 er et ansikt med litt hevede øyenbryn, en rynke og et sidelengs blikk som viser misnøye og misnøye. Den brukes ofte for å uttrykke uinteresse eller misbilligelse av en person eller situasjon. På samme måte kan det brukes til å kommunisere at du ikke er begeistret for noe og ønsker å dele din misnøye. I forskjellige sammenhenger kan emojien formidle forskjellige negative følelser, for eksempel sinne, nervøsitet eller skepsis. I dette tilfellet antyder det sidelengs utseendet en avvisende holdning og understreker den uimponerte stemningen. Til slutt brukes det også i morsomme eller ironiske situasjoner for å uttrykke misnøye på en leken måte.
U+1F61E
😞️
😞️ Skuffet ansikt
Denne 😞 emojien viser et ansikt med et trist uttrykk, senket blikk og nedadvendte munnviker, noe som gjenspeiler skuffelse og frustrasjon. Det symboliserer følelser av tristhet, anger og anger, og uttrykker en rekke ulykkelige følelser som kan oppstå i forskjellige situasjoner. Når noen bruker denne emojien, viser de at de har hatt negative opplevelser, stressende omstendigheter eller skuffede forventninger. Den er også nyttig for å uttrykke sympati og forståelse for andre i vanskelige tider. Bruk av denne emojien kan bidra til å gi emosjonell støtte og skape en dypere forbindelse.
U+1F614
😔️
😔️ Ettertenksomt ansikt
Et skuffet ansikt 😔 uttrykker omtenksomhet og anger mens du ser ned og tar deg tid til å tenke. Denne emojien representerer melankoli, generell misnøye og frustrasjon. Den formidler forskjellige triste følelser som skuffelse, smerte eller ensomhet og er mindre intens enn andre triste emoji som det høyt gråtende ansiktet 😭, noe som gjør det mer gjennomtenkt. Denne emojien kan brukes til å uttrykke ulykkelighet, tapte muligheter eller anger over en beslutning. Den brukes også til å vise medfølelse og forståelse for andres følelser når noen går gjennom en vanskelig tid eller har blitt skuffet.
U+1F61F
😟️
😟️ Bekymret ansikt
Det bekymrede ansiktet 😟 gjenspeiler spenning i møte med en komplisert situasjon eller viktig hendelse. Det viser åpne øyne, hevede øyenbryn og en bred rynke. Formidler angst, usikkerhet og ubehag. Det er forbundet med mange moderat triste eller anspente følelser, inkludert bekymring, frykt, panikk, skuffelse og misnøye. En god bruk av denne emojien er å uttrykke sympati og forståelse for andres bekymringer, eller å uttrykke dine egne bekymringer i en diskusjon. Den kan også brukes til å indikere en ubehagelig situasjon eller melding som krever spesiell oppmerksomhet.
U+1F615
😕️
😕️ Forvirret ansikt
Et forvirret ansikt 😕 uttrykker forvirring eller uenighet. Øynene er åpne og pannen er vippet, som om kinnene er presset sammen eller leppene er rynkete. Det signaliserer usikkerhet og misnøye med en situasjon og viser at man har forestilt seg noe annet. Selv om det uttrykker undring eller nøling, brukes det også ofte for å uttrykke mild tristhet, skuffelse eller frustrasjon. Det kan også brukes i øyeblikk når man søker klarhet eller reagerer på en uventet hendelse.
U+1F641
🙁️
🙁️ Lett rynket ansikt
“Jeg beklager å høre det“ eller “Jeg er litt irritert over det du sier“. Med åpne øyne og en litt rynket panne 🙁 det uttrykker lett misnøye, bekymring, skuffelse eller tristhet, men vanligvis mindre intens enn rynken ☹. Det kan også signalisere avvisning eller sinne når noen er overrasket eller redd. I kommunikasjon kan den brukes til å formidle empati eller sympati, eller en mild form for kritikk eller skuffelse. Du kan bruke denne emojien til å formidle slike følelser uten å være for negativ eller sårende, og den bidrar til at samtalestemningen ikke blir for anspent.
U+2639
☹️
☹️ Rynkende ansikt
Det rynkende ansiktet ☹ ser trist ut med munnvikene hengende ned og uttrykker misnøye eller ubehag. Det ser gledeløst og ulykkelig ut og kan vise misnøye med ting som været, små feil eller en persons oppførsel. Sammenlignet med 🙁 emoji, det litt rynkende ansiktet, er følelsen mer intens fordi rynken er mer uttalt. Det brukes ofte til å uttrykke mild bekymring, skuffelse eller kjærlig tristhet, for eksempel å savne en kjær. I samtale hjelper det å uttrykke dypere negative følelser og å fremme forståelse og empati mellom mennesker.
U+1F623
😣️
😣️ Lidende ansikt
Med sammenknepne øyne og en lett rynket panne er 😣-emojien et uttrykk for hjelpeløshet og anstrengelse. Det formidler følelsen av å gå gjennom en vanskelig situasjon og lidelse. Etter en slitsom dag ser det ut som om du vil kaste inn håndkleet. Imidlertid signaliserer denne emojien også at til tross for vanskelighetene, vil du fortsette og til slutt overvinne situasjonen. Den uttrykker varierende grad av frustrasjon, tristhet, hjelpeløshet og utholdenhet. Facebooks design inkluderer til og med en lys lilla panne for å understreke innsatsen. Med denne emojien kan vi kommunisere til andre at vi er i en vanskelig situasjon, men at vi er fast bestemt på å fortsette og holde ut.
U+1F616
😖
😖 Forvirret ansikt
Hvordan i all verden kunne det skje? Denne emojien 😖 uttrykker sterke følelser som frustrasjon, sinne og hjelpeløshet. De X-formede, innsnevrede øynene og den sammenknepne munnen gir inntrykk av at den rister av raseri eller holder tårene tilbake. Får deg til å lure på, “Hvordan skjedde dette? Kan brukes til å vise ekstrem sinne når det ordspråklige fatet har sprukket. Det representerer følelsen av å bli overveldet av følelser som sinne, frustrasjon, avsky og tristhet, som om du er på randen av nederlag. Å bruke denne emojien kan fortelle andre at vi er i en følelsesmessig vanskelig situasjon og føler oss overveldet av sterke følelser.
U+1F62B
😫️
😫️ Trøtt ansikt
En sliten emoji 😫 med sammenknepne øyne, rynket panne og åpen munn. Den representerer tretthet, enten det er på grunn av søvnmangel, det som skjer rundt oss, eller en stressende person eller situasjon. Vi bruker denne emojien for å fortelle andre at vi er utslitte og desperat trenger en pause. På samme måte kan den brukes til å uttrykke ekstrem svakhet og et presserende behov for hvile. Selv om den opprinnelig ble designet for tretthet, kan den også brukes til å uttrykke frustrasjon og tristhet, så vel som spenning og hengivenhet, som om du ikke kan tro hvor stor noen eller noe er.
U+1F629
😩️
😩️ Trøtt ansikt
La meg være i fred! Med hevede øyenbryn og nedadvendte munnviker viser 😩 emoji sin misnøye og utmattelse. Lider av stressende, ubehagelige, men uunngåelige hendelser, uttrykker det en tårevåt, sint stemning. Denne emojien representerer både mental og fysisk utmattelse, og formidler en rekke følelser, inkludert frustrasjon, tristhet, moro og hengivenhet. I noen tilfeller har den et lekent preg som letter uttrykket. Det er en vanlig emoji som brukes til å uttrykke sympati for andres vanskeligheter eller for å dele din egen tretthet og sløvhet. Samtidig kan den også brukes til å vise en humoristisk, ironisk eller overdrevet fremstilling av utmattelse.
U+1F97A
🥺️
🥺️ Ansikt med tiggende øyne
Denne 🥺 emoji viser et bønnfallende, underdanig uttrykk med store, skinnende øyne. Den brukes til å be om noe, som penger eller å låne en bil. Ofte er hundeblikket det siste våpenet du trenger for å få det du vil ha når ord ikke er nok. Emojien kan også brukes til å uttrykke hengivenhet, beundring eller følelser gjennom en kjærlig gest. Tilgivelse, medfølelse og håp er andre assosiasjoner. På sitt høydepunkt var det bønnfallende ansiktet den tredje mest populære emojien på Twitter og ble oftest funnet i hjertetweets. Det brukes noen ganger i kombinasjon med pekende hender for å representere en sjenert eller reservert positur (🥺👉👈).
U+1F622
😢️
😢️ Gråtende ansikt
Det 😢 gråtende ansiktet representerer et trist uttrykk med en enkelt tåre som renner nedover kinnet. Dette smilefjeset uttrykker en såret og trist sinnstilstand knyttet til en bestemt situasjon eller hendelse. Når minnet om en negativ hendelse fortsatt gjør vondt, er denne emojien et godt valg. Det kan uttrykke moderat tristhet eller mindre intens smerte enn det gråtende ansiktet 😭. I tillegg kan den brukes til å formidle medfølelse og sympati i en samtale, spesielt når noen trenger trøst eller støtte. Det brukes også i humoristiske eller ironiske situasjoner for å uttrykke tristhet på en lettere måte.
U+1F62D
😭️
😭️ Høyt gråtende ansikt
Et ansikt som gråter voldsomt 😭 symboliserer fortvilelse og utrøstelighet, mens tårene renner fra øynene som en foss. Det representerer følelser av tristhet, smerte eller nederlag, og brukes noen ganger i ironiske sammenhenger. For eksempel når noe er så morsomt at du knapt kan stoppe deg selv fra å le, eller når noen lager et drama ut av en ubetydelig situasjon. Denne emojien er en av de mest populære på sosiale medier som Twitter og uttrykker noen intense følelser som stolthet, overveldende glede eller til og med lettelse. Tolkningen av denne emojien varierer avhengig av konteksten og kan ha både alvorlige og humoristiske betydninger.